info@zorggilde-reggestreek.nl
Nieuws
Bezoek de Open Dag van Zorggilde Reggestreek 08 januari 2019 Bezoek de Open Dag van Zorggilde Reggestreek

Ben je geïnteresseerd in een opleiding in de zorg? Bezoek onze open dag en kijk of het iets voor je is. Vrijdag 25 januari vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom aan de Reggesingel 36 in Rijssen. De school is geopend tot 20.00 uur.

Lees verder
SGP bij Zorggilde Reggestreek 06 december 2018 SGP bij Zorggilde Reggestreek

Vrijdag 30 november jl. bezocht o.a. dhr. van der Staaij (SGP) de verschillende opleidingen in Rijssen. Ook bij Zorggilde kwamen diverse leden van de eerste en tweede kamer van de SGP een kijken nemen. In de middag werd een leuk en interactief programma aangeboden waarbij we heel mooi hebben kunnen laten zien wat we bij Zorggilde doen. Ook werd er vanuit een aantal betrokken instellingen een bijdrage geleverd.

Lees verder
Open Dag Zorggilde Reggestreek: donderdag 1 februari 16 januari 2018 Open Dag Zorggilde Reggestreek: donderdag 1 februari

Op donderdag 1 februari is er van 15.00 tot 21.00 Open Dag bij Zorggilde Reggestreek. Je kunt praktijk- en theorielokalen bekijken, voorlichtingsrondes bezoeken en vragen stellen aan docenten en studenten. Zowel het Hoornbeeck College als ROC van Twente zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Lees verder
Zorggilde Reggestreek officieel geopend! 16 november 2017 Zorggilde Reggestreek officieel geopend!

Op 16 november 201 is het nieuwe opleidingscentrum ‘Zorggilde Reggestreek’ in Rijssen officieel geopend. Eind augustus waren er al twee groepen studenten gestart met de combi-opleiding Verzorgende IG-Maatschappelijke Zorg. Zorggilde Reggestreek is een collectief van het Hoornbeeck College, ROC van Twente, Baalderborg Groep, Siloah, RST Zorgverleners, Carinova, Carint Reggeland en SVRO en de gemeente Rijssen-Holten.

Lees verder
Officiële opening Zorggilde Reggestreek 27 oktober 2017 Officiële opening Zorggilde Reggestreek

Op donderdagmiddag 16 november 2017 wordt Zorggilde Reggestreek officieel geopend. Genodigden hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Ook aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar info@zorggilde-reggestreek.nl om aan te melden en het programma te ontvangen.

Lees verder
Open Dag Zorggilde Reggestreek donderdag 1 februari 2018 16 januari 2018 Open Dag Zorggilde Reggestreek donderdag 1 februari 2018

Op donderdag 1 februari van 15.0 tot 21.00 uur heeft Zorggilde Reggestreek Open Dag. Onze docenten en studenten staan klaar om je alles te vertellen over de combi-opleiding Verzorgende IG-Maatschappelijke Zorg en alle mogelijkheden. We zien je graag, aanmelden is niet nodig.

Lees verder